Opinie o nas

Piątka

Rated 5 out of 5
18 sierpnia 2020

polecam, mocna piątka za bramę wjazdową i ogrodzenie frontowe.

Gienia

Polecam, wszystko OK

Rated 5 out of 5
18 sierpnia 2020

Praca wykonana dobrze i poprawnie, polecam

Mich

Polecam

Rated 4 out of 5
18 sierpnia 2020

Generalnie polecam wykonawce

Michał S

Ok

Rated 4 out of 5
18 sierpnia 2020

Jest ok mocne 4+

Rafał

Brama automatyczna na medal.

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Brama sprawdza się świetnie. Nigdy nie mieliśmy z nią żadnych problemów. Zawsze działała, jak należy i nie potrzebowała napraw. Została wstawiona właśnie przez tę firmę, Polecam!

Justyna Krakus

Ogrodzenie systemowe

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Zlecone, wycenione i wykonane bardzo dobrze. Bez dwóch zdań polecam ogrodzenia systemowe i całą firmę. Oby jak najwięcej takich ekip w naszym otoczeniu.

Mirek Chodzież

balustrada szklana z nierdzewki

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Cała balustrada zewnętrzna wykonana w szkle i z nierdzewki – dokładnie, niedrogo i i efekt końcowy jak pod laserem. Zleciłem już wykonanie ogrodzenia, Warto ich wybrać

Bartas Złotów

Super

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Godna polecenia firma od płotów ogrodzeń i bram wjazdowych. Brawo Panowie za wykonaną robotę, Mocno Polecam.

Niki

Schody metalowe

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Piątka z plusem za wykonane od a do z schody metalowe.

Michu

Polecam Świat ogrodzeń i balustad

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

W skrócie jestem z Mężem bardzo zadowolona z wykonanej i zamontowanej balustrady oraz całego ogrodzenia z elektryczną bramą wjazdową na pilota. !00% na tak!

Ewelina Ulińska

Płot ogrodzenie murowane

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Dzień dobry wszystkim, chciałem się podzielić jak najbardziej pozytywną opinią dla tej firmy wykonującej płoty i ogrodzenia. Mianowicie zleciliśmy dookoła całego domu ogrodzenie murowane z elementami paneli metalowych. Ogrodzenie wyszło nas dość sporo pieniędzy i byłą to duża inwestycja, ale zdawaliśmy sobie sprawę, ze tak to będzie wyglądać. Decyzja padła na firmę świat ogrodzeń i balustrad ponieważ widzieliśmy już kilkanaście innych inwestycji tej firmy i były przekonujące. Sumując ogrodzenie wyszło fantastycznie i był to strzał w 10. Teraz odkładamy na balustrady i będziemy też zlecać tej firmie. Serdecznie i gorąco polecam wszystkim płoty ogrodzenia bramy wjazdowe i balustrady!

Krystian Reducki

Opinia balustrady

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Wszystko na +, warto kupić balustrady w firmie Świat ogrodzeń i balustrad !:)

Joanna

Ogrodzenia i bramy

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

W zeszłym roku w firmie Świat Ogrodzeń i balustrad kupiłem balustrady i byłem bardzo zadowolony. Teraz, gdy potrzebowałem dokupić bramę , to od razu wiedziałem gdzie się zgłosić!

Leszek

Opinia

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Sprawnie i szybko. Miła oraz profesjonalna obsługa. Polecam współpracę.

Marcin

Balustrady

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Polecam wykonane przez firmę balustrady na naszym.tarasie na piętrze. Ekspresowe pomiary, miła obsluga oraz balustrady z wysokiej jakości materiałów. Serdecznie polecam

Damian

Ogrodzenia ŚWIAT OGRODZEN

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Nie miałem żadnych problemów ze swoim zamówieniem. Montaż mojego ogrodzenia był bardzo szybki i profesjonalny. Kontakt z szefem doskonały. Ogrodzenia tanie i generalnie jestem z nich zadowolony. Pewnie jeszcze kiedyś tam wrócę, gdy będę poszerzał działkę 🙂

Miłosz

Solidne bramy wjazdowe i ogrodzenia

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Godna polecenia firma. Wykonali dla nas super jakości bramę wjazdowa oraz ogrodzenie całej posesji. Szybka realizacja zlecenia oraz fachową obsługa.

Jarosław

Polecam Świat ogrodzen

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

– Bardzo miła obsługa i szybki kontakt.
– Montaż i projekt na czas.
– Solidne materiały i ostateczne wykonanie

Bartosz

Balustrada i projekt schodów

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Zleciłem firmie wykonanie projektu schodów i ustawienie balustrad w moim domu. Robota poszła szybko i sprawnie. W krótkim czasie firma skończyła prace, a efekt był bardzo zadowalający. Wszystko prezentuje się tak, jak to sobie wyobrażałem. Naprawdę polecam!

Bogusław Milek

Ogrodzenia

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Super, polecam.bardzo świat ogrodzeń i balustrad. Bardzo dobrej jakości bramy oraz ogrodzenia. Fachowe doradztwo, szybkie pomiary i oczywiście bezproblemowy montaż. Polecam serdecznie

Kasia

Siłowniki do bram wjazdowych

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Wymieniłem siłowniki do bramy wjazdowej na nowe, firma wykonała całą operacje demontażu i montażu. Gołym okiem było widać wprawione ręce do tej roboty. Cała automatyka wyszła mi taniej z robocizną w tej firmie niż bym sam zamawiał siłowniki, także też ogromy plus.

Patryk Pisyński

Ogrodzenie furtka i brama wjazdowa

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Wykonano dla nas Ogrodzenie furtkę i bramę wjazdową. Brama porządna przesuwna elektryczna i bardzo solidna. ogrodzenie metalowe nowoczesne i furtka również spełnia w pełni swoje zadanie. Cieszę się że wybrałem tego wykonawcę, polecam

Michał Olczuk

Projekt furtki

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Solidnie wykonana furtka wejściowa. Prezentuje się świetnie. Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego.

Jan Kędzierski

Balustrada szklana na schody

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Zlecaliśmy wykonanie samonośnej balustrady schodowej w naszym biurowcu. Wykonanie całej balustrady oceniamy bardzo dobrze. Firma profesjonalna, terminowa i z dużym doświadczeniem. Polecamy na pewno balustrady szklane, myślę że pozostałe usługi jak ogrodzenia płoty czy bramy wjazdowej też są z górnej półki!

Miłosz Poznański

Ogrodzienie na posesji

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Ogrodzenie wykonane bardzo dobrze. Nic dodać, nic ująć. Na pewno wytrzyma długie lata.

Waldemard K.

Piątka

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Mocne pięć gwiazdek za wykonanie bramy wjazdowej oraz całego ogrodzenia przy posesji w Wałczu. Duże brawa Panowie!

Olaf F.

Przesuwna brama wjazdowa i automatyka do bram

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Zleciłem tej firmie wykonanie bardzo dużej automatycznej bramy wjazdowej na pilota, obawiałem się, ze rozmiar będzie dużym problemem jednak doświadczenie tej firmy ślusarskiej oraz wykonastwo mogę ocenić na bardzo dobry. Jestem zadowolony i już przymierzam się do wykonania wszystkich balustrad zewnętrznych oraz balustrady schodowej i schodów z metalu. Mocno zasłużona piątka.

Rafał Wikoński

Montaż ogrodzenia i bramy wjazdowej

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Wykonanie perfekcyjne, wykorzystane materiały bardzo solidne, na czas i w dobrej cenie. Z całą rodziną jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru firmy. Szczerze polecam

Mariusz Opoński

Profesjonalna firma

Rated 5 out of 5
13 sierpnia 2020

Firma wykonywała ogrodzenie panelowe. Świetna jakość wykonania, jestem zachwycona efektem końcowym.

Justyna Z.